06-28253615 (Julia) of 06-28353517 (Marieke) info@decooperij.nl

Gerust genieten van bloemenpracht!

Bloemen voor jou en voor de natuur

“En nou is het afgelopen met de bloemen”, zo sprak Arjen Lubach een tijd terug in één van zijn uitzendingen. De teelt van bloemen verontreinigt de aarde en doodt insecten, het zijn gifbommen die je niet in huis moet halen. Maar dat het ook anders kan, vertelde hij er niet bij…

Onze bloemen worden geteeld in de buitenlucht zonder gebruik te maken van bestrijdingsmiddelen. Ingebed in het ecosysteem van de tuinderij kunnen vlinders en insecten hun voeding en huisvesting vinden in de talrijke bloemenpracht. En zoals het een voedingsbron is voor hen, is het ook een voedingsbron voor onze blijdschap. Wil jij ook wekelijks jezelf of een ander blij kunnen maken met bloemen die door ons zijn geteeld? Dat kan! We verkopen we namelijk zowel zelfpluk- als boeket-abonnementen.  

 

We hebben veel verschillende bloemensoorten, zowel éénjarigen als meerjarigen: Gladiolen, kantbloem, dille, akelei, bonte salie, cosmea, echinacea, campanula, calendula, fritillaria, brokaatbloem, dahlia’s, tulpen, narcissen, ridderspoor en deze lijst is nog maar het topje van de ijsberg. Deze soorten én nog vele anderen zijn allemaal te vinden in onze bloementuin. Dus kom plukken, of haal wekelijks je boeket af bij ons afhaalpunt in Soest en verblijd niet alleen jezelf, maar ook de talloze bijen, hommels, vlinders en andere insecten in en om de tuin!

Heb je interesse? Meld je dan nu aan op ons interesseformulier. Dan ontvang je komend voorjaar het inschrijfformulier en verdere informatie over het bloemenseizoen. Wil je meer weten? Lees dan nog even door.

Wat houdt een bloemenabonnement in?

Zelfpluk in het kort: 

20 weken een medium groot boeket – ca. juni t/m oktober

– 10 euro per week

– Elke dag geopend van 7:00 tot 22:00 om zelf te komen plukken

– Vooraf betalen

Boeket in het kort: 

– 18 weken medium groot boeket – ca. juni t/m oktober

– 15 euro per week

– Wekelijks af te halen op maandagavond 17:30 – 20:00 of woensdagmiddag 15:00 – 18:00

– Vooraf betalen

Zelfpluk-abonnement:

Bij aankoop van een zelfpluk-abonnement mag je 20 weken lang elke week een medium boeket komen plukken. De pluktuin is voor abonnementhouders elke dag open tussen 7.00 ‘s ochtends en 22.00 ‘s avonds, je kan dus komen plukken wanneer het jou uitkomt. Het zelfpluk-abonnement kost 200,- euro, omgerekend is dit 10,- euro per week. Het plukseizoen begint in de loop van juni en eindigt in oktober, het weer bepaald wanneer precies.

Boeket-abonnement:

Bij aankoop van een boeket-abonnement kun je 18 weken lang genieten van een boeket, speciaal geschikt voor jou! De afhaaltijden zijn op maandag tussen 17:30 tot 20:00 uur en op woensdag tussen 15.00 en 18.00 uur. De prijs voor een boeket-abonnement is 225,- euro. Dit komt neer op 15,- per week. Ook het boeket-abonnement gaat van start in de loop van juni en eindigt in oktober.

Losse boeketten

Losse boeketten zijn slechts beperkt mogelijk. Wil je niet wekelijks maar wel op regelmatige basis van onze bloemen genieten? Dan is het ook mogelijk een abonnement met iemand te delen. Zodoende kun je toch regelmatig je boeket komen plukken of afhalen. Mocht je een abonnement willen delen, dan verzoeken we je om zelf iemand te vinden waarmee je dit graag zou willen. Mocht je niemand kennen die dit zou willen dan kunnen wij altijd kijken of we nog een aanvraag hebben van iemand die dit graag wilt, dan kunnen we jullie eventueel in contact brengen.