06-28353517 info@decooperij.nl

Gerust

genieten

van

bloemenpracht!

Bloemen voor jou en voor de natuur

“En nou is het afgelopen met de bloemen”, zo sprak Arjen Lubach een tijd terug in één van zijn uitzendingen. De teelt van bloemen verontreinigt de aarde en doodt insecten, het zijn gifbommen die je niet in huis moet halen. Maar dat het ook anders kan, vertelde hij er niet bij…

Onze bloemen worden geteeld in de buitenlucht zonder gebruik te maken van bestrijdingsmiddelen. Ingebed in het ecosysteem van de tuinderij kunnen vlinders en insecten hun voeding en huisvesting vinden in de talrijke bloemenpracht. En zoals het een voedingsbron is voor hen, is het ook een voedingsbron voor onze blijdschap. Wil jij ook wekelijks jezelf of een ander blij kunnen maken met bloemen die door ons zijn geteeld? Dat kan! We verkopen namelijk boeket-abonnementen, bloemenbonnen en bloemen op bestelling.  

 

We hebben veel verschillende bloemensoorten, zowel éénjarigen als meerjarigen: Gladiolen, kantbloem, dille, akelei, bonte salie, cosmea, echinacea, campanula, calendula, fritillaria, brokaatbloem, dahlia’s, tulpen, narcissen, ridderspoor en deze lijst is nog maar het topje van de ijsberg. Deze soorten én nog vele anderen zijn allemaal te vinden in onze bloementuin. Dus abonneer jezelf op bloemen van de Coöperij of bestel je bloemen bij ons en verblijd niet alleen jezelf, maar ook de talloze bijen, hommels, vlinders en andere insecten in en om de tuin!

Heb je interesse? Schrijf je dan nu in via de button hieronder. Wil je meer weten? Lees dan nog even door.

Welke opties zijn er allemaal?

Boeket-abonnement/ strippenkaart

 

 

 

 

 

 

 

Bio-diverse bloemenbon

 

 

 

 

 

 

 

Losse boeketten

 

 

 

 

 

 

 

Bruiloft en speciale gelegenheid

 

 

 

 

 

 

 

 

Boeket opties in het kort: 

– Boeket abonnement wekelijks: Elke week – 20 weken lang – 15 euro per keer – 300 euro totaal

– Boeket abonnement twee wekelijks: Om de week – 10 weken – 16 euro per keer –  160 euro totaal

– Strippenkaart 10 keer of strippenkaart 5 keer: Bestellen wanneer je wilt – 16,50 per boeket

Boeket-abonnement wekelijks:

Bij aankoop van een boeket abonnement kun je 20 weken lang genieten van een boeket, speciaal geschikt voor jou! De prijs voor een boeket-abonnement is 300,- euro. Dit komt neer op 15,- per week. Het boeket-abonnement gaat van start eind mei /begin juni en eindigt in oktober

Boeket-abonnement tweewekelijks

Bij aankoop van een tweewekelijkse boeket abonnement kun je om de week genieten van een prachtig boeket! Dit zijn 10 weken in totaal en de prijs hiervoor is 160 euro, dit komt neer op 16 euro per week. Ook hier begint het abonnement eind mei /begin juni en eindigt het in oktober

Strippenkaarten

Hierbij kun je kiezen tussen een strippenkaart voor 10 keer of een strippenkaart voor 5 keer. De prijs per boeket is 16,50. Een boeket kan vanaf juni tot en met oktober besteld worden middels een bestelformulier op de website of een formulier bij het afhaalpunt. 

De boeketten zijn wekelijks op te halen op maandag tussen 17:30 en 20:00 of op woensdag tussen 15:00 en 18:00. Je betaalt in één keer vooraf voor je abonnement of strippenkaart.

Maak iemand blij met bloemen van de Coöperij!

Bloemenbon in het kort

– Zelf de hoeveelheid boeketten bepalen

– 17,50 euro per boeket

– Vanaf 3 boeketten op je bon 17,- euro per boeket

Wil je iemand opfleuren? Geef dan een bloemenbon van de Coöperij cadeau! Je kunt zelf bepalen hoeveel boeketten je iemand cadeau wilt geven. Vanaf 3 boeketten op je bon betaal je 17 euro per boeket. De bon kan verzilverd worden vanaf juni tot en met oktober. De cadeaubon is evenals de boeketten af te halen op onze locatie aan de Insingerstraat. Via een lijst bij het afhaalpunt en op de website kan aangegeven worden wanneer je graag je boeket wilt bestellen. 

Haal je boeket direct bij ons!

Natuurlijk kun je ook losse bestellingen plaatsen en deze direct bij ons afhalen! Dit kan vanaf juni tot eind oktober. De boeketten zijn wekelijks op te halen op maandag tussen 17:30 en 20:00 of op woensdag tussen 15:00 en 18:00. Plaats je bestelling uiterlijk op zondag voorafgaand aan de week via het bestelformulier op de website, deze komt online als het bloemenseizoen begint.

Ons standaard boeket kost 17,50 euro maar een groter of kleiner boeket kan natuurlijk altijd in overleg gemaakt worden!