06-28253615 (Julia) of 06-28353517 (Marieke) info@decooperij.nl

Gerust genieten van bloemenpracht!

Bloemen voor jou en voor de natuur

“En nou is het afgelopen met de bloemen”, zo sprak Arjen Lubach een tijd terug in één van zijn uitzendingen. De teelt van bloemen verontreinigt de aarde en doodt insecten, het zijn gifbommen die je niet in huis moet halen. Maar dat het ook anders kan, vertelde hij er niet bij…

Onze bloemen worden geteeld in de buitenlucht zonder gebruik te maken van bestrijdingsmiddelen. Ingebed in het ecosysteem van de tuinderij kunnen vlinders en insecten hun voeding en huisvesting vinden in de talrijke bloemenpracht. En zoals het een voedingsbron is voor hen, is het ook een voedingsbron voor onze blijdschap. Wil jij ook wekelijks jezelf of een ander blij kunnen maken met bloemen die door ons zijn geteeld? Dat kan! We verkopen namelijk boeket-abonnementen, bloemenbonnen en bloemen op bestelling.  

 

We hebben veel verschillende bloemensoorten, zowel éénjarigen als meerjarigen: Gladiolen, kantbloem, dille, akelei, bonte salie, cosmea, echinacea, campanula, calendula, fritillaria, brokaatbloem, dahlia’s, tulpen, narcissen, ridderspoor en deze lijst is nog maar het topje van de ijsberg. Deze soorten én nog vele anderen zijn allemaal te vinden in onze bloementuin. Dus abonneer jezelf op bloemen van de Coöperij of bestel je bloemen bij ons en verblijd niet alleen jezelf, maar ook de talloze bijen, hommels, vlinders en andere insecten in en om de tuin!

Heb je interesse? Schrijf je dan nu in via de button hieronder. Wil je meer weten? Lees dan nog even door.

Wat houdt een boeket-abonnement in?

Boeket in het kort: 

– 18 weken medium groot boeket – ca. juni t/m oktober

– 12,50 per week

– Wekelijks af te halen op maandagavond 17:30 – 20:00 of woensdagmiddag 15:00 – 18:00

– Vooraf betalen

Boeket-abonnement:

Bij aankoop van een boeket-abonnement kun je 18 weken lang genieten van een boeket, speciaal geschikt voor jou! De afhaaltijden zijn op maandag tussen 17:30 tot 20:00 uur en op woensdag tussen 15.00 en 18.00 uur. De prijs voor een boeket-abonnement is 225,- euro. Dit komt neer op 12,50,- per week. Het boeket-abonnement gaat van start in de loop van juni en eindigt in oktober.

Maak iemand blij met bloemen van de Coöperij!

Bloemenbon in het kort

– Zelf de hoeveelheid boeketten bepalen

– 15 euro per boeket

– Vanaf 3 boeketten op je bon 1 euro korting per boeket

Wil je iemand opfleuren? Geef dan een bloemenbon van de Coöperij cadeau! Je kunt zelf het bedrag bepalen en de hoeveelheid boeketten die je iemand cadeau wilt geven. Vanaf 3 boeketten op je bon krijg je 1 euro korting per boeket, daarmee betaal je 14 euro per boeket. Het verzilveren van je cadeaukaart kan door minimaal 2 dagen van te voren je bestelling door te geven.

Blije bloemen bezorgservice

Wil je een boeket laten bezorgen bij jou thuis in Soest of Baarn? Dat kan nu ook met onze ‘blije bloemen bezorgservice’!

Blij boeket medium: 19,50

Blij boeket groot: 25,00

Deze prijzen zijn inclusief bezorg-tarief. Geef je bestelling minstens één dag van tevoren door aan het volgende nummer: 06-23619220 en ontvang je boeket bij jou aan de deur! 

 

 

 

 

 

 

 

 

Haal je boeket direct bij ons!

Natuurlijk kun je ook losse bestellingen plaatsen en deze direct bij ons afhalen! Geef je bestelling minimaal 2 dagen van tevoren door en wij maken het. Ons standaard boeket kost 15 euro maar een groter of kleiner boeket kan natuurlijk altijd in overleg gemaakt worden!

Ook maken we graag grotere bestellingen, zoals bijvoorbeeld bloemen voor een bruiloft of begrafenis.

Mail je bestelling naar info@decooperij.nl of stuur ons telefonisch een berichtje.