06-28353517 info@decooperij.nl

   Wat maakt ons sterk…?

Teamwerk!

Het tuinteam!

Op de Coöperij werken we samen. Samen met de planten, de dieren, de klanten en samen met elkaar. Het tuin-team vult elkaar aan en wordt versterkt door tal van vrijwilligers die er door de jaren heen bij zijn gekomen. Marieke is de tuinderij 4 jaar geleden gestart met Julia. September 2023 is Julia gestopt en zijn Sarah en Johanna in dat gat gesprongen. Marion is al sinds het begin betrokken en is onmisbaar binnen het tuin-team. Samen met elkaar en met hulp van alle vrijwilligers doen we wat er gedaan moet worden op de tuinderij terwijl we genieten van het buitenwerken, het leven in en om de tuin en van elkaars gezelschap.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marieke van Dalen

Marieke is in 2019 afgestudeerd aan de Warmonderhof, biologisch-dynamische landbouw opleiding in Dronten. Hier heeft ze 4 jaar lang geleerd over tuinbouw, akkerbouw en veehouderij. Ze heeft zich toegespitst op de tuinbouw, hier zag ze (haar) toekomst in. Met een grote passie voor landbouw werkt ze iedere dag hard om de planten, dieren en klanten de zorg en aandacht te geven die ze nodig hebben en het tuinteam aan te sturen. Met haar grote gevoel voor verantwoordelijkheid en inhoudelijke kennis is ze scherp en tilt ze de Coöperij ieder jaar weer naar een nieuw niveau.

Sarah Doornbos

Sarah werkt sinds september 2023 bij de Coöperij. Ze is actief betrokken bij het maken van nieuwe plannen en komt steeds weer met goede en leuke nieuwe ideeën. Sarah heeft een achtergrond als Ecologe, ze heeft hiervoor jaren gewerkt bij het Wereld Natuurfonds als adviseur voedsel en landbouw en was toe aan een grote verandering in haar leven om haar kennis en kunde op praktisch vlak te ontwikkelen en toe te passen. Sarah is bevlogen en enthousiast en heeft veel aanvullende kwaliteiten op het tuinwerk.

Johanna Freitag

Johanna werkt sinds juni 2023 mee op de tuin. Ook zij heeft de biologisch dynamische landbouw opleiding gedaan aan de Warmonderhof. Johanna is een harde werker en heeft een goed gevoel voor planten en voor een mooie oogst! Naast deze vakkundige kwaliteiten zorgt Johanna ervoor dat de werkomgeving altijd mooi opgeruimd is en zingt ze iedereen moed in op regenachtige dagen.

 

Marion Veraart

Marion is het zonnetje in huis. Met haar gulle lach en gezellige praatjes weet ze de sfeer er altijd in te houden en is ze onmisbaar geworden in de tuin. Marion werkt al vanaf het begin mee, ze zorgt vaak voor het hele team door een lekkere lunch te bereiden of de koffie pauzes te verzorgen. Ze werkt door totdat het werk gedaan is en het is haar nooit teveel. Een doorzetter in hart en nieren met een gulle lach en een gouden hart.