06-28253615 (Julia) of 06-28353517 (Marieke) info@decooperij.nl

   Wie zijn de tuinders?

Julia en Marieke: 200 procent de Coöperij!

Samen zijn wij 3 jaar geleden begonnen met de Coöperij. In het klein weliswaar, maar ons enthousiasme werd gaandeweg dusdanig aangewakkerd dat het bedrijf al snel groeide. Voor ons is de Coöperij een sneeuwbal, die steeds sneller en sneller van de heuvel af rolt en gaandeweg steeds groter wordt. Een sneeuwbal die soms een zetje nodig heeft maar het grootste stuk op eigen kracht doet. Wat we doen is een antwoord op meerdere aspecten van de samenleving waar momenteel onvrede over heerst. We zien dat mensen op zoek zijn naar antwoorden en merken dat ons concept met open armen wordt ontvangen. Onze visie op landbouw en de verandering die wij hierin nodig vinden is onze drijfveer. Maar de voldoening die het geeft om elke week weer blije gezichten te zien, dat is onze echte beloning.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marieke, 24 jaar

Marieke is in 2019 afgestudeerd aan de Warmonderhof, biologisch-dynamische landbouw opleiding in Dronten. Hier heeft ze 4 jaar lang geleerd over tuinbouw, akkerbouw en veehouderij. Ze heeft zich toegespitst op de tuinbouw, hier zag ze (haar) toekomst in. Met een grote passie voor landbouw werkt ze iedere dag hard om de Coöperij een mooi en professioneel bedrijf te maken. Met haar grote gevoel voor verantwoordelijkheid en inhoudelijke kennis is ze scherp en tilt ze de Coöperij ieder jaar weer naar een nieuw niveau. 

Julia, 23 jaar 

Julia is in 2019 gestopt met haar studie European studies. Ze besloot een nieuwe richting aan haar leven te geven en is zodoende begonnen met de Coöperij. Haar ideaal is dat mensen weer in verbinding komen te staan met hun voeding en met elkaar, dit is wat haar motiveert. Julia is de drijfveer van het sociale aspect binnen het bedrijf. Haar vrolijkheid omtrent mensen is aanstekelijk en zorgt altijd voor een goede sfeer. Toch staat voor haar één ding centraal: het leveren van mooie producten.